Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Junior Qualitative Researcher

Plaatsingsdatum 11-12-2018 Functiecategorie Marketing
Standplaats Amsterdam Niveau -
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband -
Uren 32 - 40 Salaris -
GEEF JE CARRIÈRE EEN VLIEGENDE START!

Heb je een passie voor wat mensen drijft, ben je eigenzinnig, analytisch, creatief en hou je van samenwerken? Lijkt het je leuk om bij één van de meest innovatieve marktonderzoeksbureaus te werken? Zo ja, dan hebben wij een hele leuke kans voor je!

Wat mijn functie zo leuk maakt, is dat ik samen mag werken met bekende bedrijven en merken. Elke klant en elk project is anders en dat maakt het werk leuk en uitdagend. Naast de projecten krijg ik de gelegenheid om mij op persoonlijk vlak te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door interne- en externe trainingen te volgen, workshops te organiseren rondom een zelfgekozen thema, met nieuwe tools aan de slag te gaan en mee te helpen met marketing en communicatie. Ipsos biedt mij alles wat ik aan de start van mijn carrière nodig heb. Word jij mijn nieuwe collega?

- Pauline van der Wel, Junior Qualitative Researcher

Ipsos

Ipsos is één van de grootste marktonderzoeksbureaus ter wereld met vestigingen in meer dan 85 landen. Wij leveren verrassende en unieke inzichten in mensen en markten waarmee we organisaties inspireren en helpen bij het nemen van beslissingen. Onze kracht is dat we daarbij lef tonen en eigenzinnig durven te zijn, maar ook dat we steeds de verbinding zoeken met onze opdrachtgevers.

Bij Ipsos werken professionals die van nature een intellectuele nieuwsgierigheid hebben. We hebben een passie voor wat mensen drijft. Voor ons is onderzoek meer dan informatie alleen. We zoeken altijd naar nieuwe manieren om slim onderzoek te doen en samen met onze klanten tot oplossingen te komen die ertoe doen. Als je echt begrijpt wat mensen beweegt, dan kun je het verschil maken.


Ben je bereid om al je nieuwsgierigheid en creativiteit in te zetten om te bouwen aan een succesvolle relatie met opdrachtgevers? We werken wereldwijd samen met prachtige klanten en sterke merken. Als organisatie zijn we volop in beweging met een groeiend portfolio. Voor ons kwalitatief expertteam zijn we op zoek naar een enthousiaste

JUNIOR KWALITATIEF MARKTONDERZOEKER


Wat ga je precies doen?

Als kwalitatief onderzoeker bij Ipsos bied je inzichten in de houding en het gedrag van consumenten door middel van live interviews, groepsgesprekken, online communities en workshops. Zo leveren we een waardevolle bijdrage aan de business van onze klant.


Onder goede begeleiding van een ervaren collega ontdek je het onderzoeksvak. Je bent betrokken bij het gehele onderzoekstraject; het bedenken van de opzet, doorgronden van de vraag van de klant, het uitvoeren van de gesprekken, rapporteren tot het presenteren van de resultaten bij de klant. Samen met collega’s en opdrachtgevers werk je aan tactische en strategische oplossingen die het verschil maken.

Zijn dit jouw kwaliteiten?
• Je hebt een creatieve en inventieve geest.
• Je staat stevig in je schoenen en houdt van een uitdaging.
• Je bent een teamspeler die ervan houdt om samen te werken met collega’s en die bijdraagt aan een positieve sfeer in het team.
• Je kunt goed analytisch en conceptueel denken en bent in staat je ideeën helder te communiceren.
• Je hebt een commerciële en klantgerichte instelling.

En ook..

• Je hebt een relevant WO-diploma in Marketing, Communicatie, Consumentenwetenschappen, Psychologie, Sociologie, Antropologie of vergelijkbare studierichting. Een Research Master of afstudeerrichting in Marktonderzoek of Consumentengedrag is een pré.
• Je hebt een streepje voor met relevante werkervaring of een passie voor en/of ervaring met design thinking, innovatie & productontwikkeling, shopper research of digital & web analytics.
• Je spreekt vloeiend Nederlands en drukt je daar in uit. Daarnaast spreek en schrijf je ook uitstekend Engels.
• Je hebt je rijbewijs.
• Je bent voor 32-40 uur per week beschikbaar.

Wat bieden we je?
• Een internationale organisatie met veel kansen voor persoonlijke groei en ontwikkeling.
• Een introductieprogramma & intern opleidingstraject dat je in 2 jaar opleidt tot een sterke onderzoeker.
• Een werkomgeving waar veel ruimte is voor ondernemerschap en frisse ideeën. We stellen het op prijs als je karakter toont en je stem laat horen.
• Een organisatie waar leren en inspireren centraal staat in bijvoorbeeld projecten, samenwerking en (interne) trainingen.
• Een jaarlijks strandfeest, regelmatige borrels en inspiratiesessies met collega’s.
• Een laptop, en daarmee de flexibiliteit om thuis te werken.
• Een plek in een gedreven en inhoudelijk sterk team.

Hebben we je interesse gewekt?
Dan komen we graag met je in contact. Stuur ons je CV en motivatiebrief (met heldere motivatie waarom jij geschikt bent voor deze rol) door op de onderstaande sollicitatieknop te klikken. Liefst zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 6 januari 2019.

Heb je aanvullende vragen?
Neem contact op met mij, Dominique Oostdijk, via e-mail: recruitment.netherlands@ipsos.com.

Meer informatie over Ipsos vind je op www.ipsos-nederland.nl.
Volg ons ook op Twitter: @IpsosNL en LinkedIn: ipsos-nederland

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Marketing
Branch(es) Zakelijke dienstverlening
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden market research, research, qualitative, onderzoek, marktonderzoeker, kwalitatief, innovatie, ipsos, entry level, marketing, communicatie, psychologie, sociologie, antropologie, master, consumer

Contactgegevens

Contactpersoon Dominique Oostdijk

Vestigingsplaats

Solliciteer